• 26310 51260
  • 6947613803
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εκδόσεις της "Διεξόδου" διατίθενται από το Τεχνοπωλείο του Ιστορικού μας Μουσείου και από τα βιβλιοπωλεία του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης (Αθήνα - Αμερικής 13 και Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή 11). Αποστέλλονται επίσης με αντικαταβολή, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Γραμματεία μας (26310 51260)

ΟΙΝΙΑΔΕΣ - Μια αρχαία Ακαρνανική Πολιτεία

 

Πρόκειται  για έναν  ενημερωτικό οδηγό στην ελληνική,

αγγλική, γερμανική και γαλλική γλώσσα που έγραψε  ο Κατοχιανός δάσκαλος, «εραστής και υπηρέτης» του αρχαιολογικού χώρου των Οινιαδών και του ομώνυμου Φεστιβάλ Γεώργιος Ν. Ρόμπολας.

Το άκρως κατατοπιστικό περιεχόμενο του βιβλίου  συνοδεύεται  από ογδόντα  έγχρωμες φωτογραφίες και σκίτσα και εκδόθηκε με την χορηγική συνδρομή του «Κορδόσειου Κοινωφελούς Ιδρύματος».

Η «Διέξοδος» επιθυμώντας  να συμβάλει περαιτέρω στην Παιδεία και τον Πολιτισμό της περιοχής αλλά και στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης στις περιπτώσεις ομαδικ'ών επισκέψεων διαθέτει το βιβλίο εντελώς δωρεάν μέσω του Ιστορικού της Μουσείου και της Πολιτιστικής της Βιβλιοθήκης, του Πνευματικού Κέντρου Μεσολογγίου, της Αρχαιολογικής Εταιρείας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης αλλά και των σχολικών μονάδων ή εκδρομέων που οργανώνουν ομαδικές επισκέψεις στον χώρο.

Την επιμέλεια και συντονισμό  της εκδόσεως είχε ο Αλτάνιος Κλεισοβίτης,  τον γραφιστικό σχεδιασμό έκανε ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος ενώ η εκτύπωση πραγματοποιήθηκε  στις τυπογραφικές εγκαταστάσεις των Αδελφών  Ασημακόπουλοι.


Τηλ:  26310 51260  MOB: 6947613803  email: info@diexodos.com.gr

© 2024 Κέντρο Λόγου και Τέχνης ΔΙΕΞΟΔΟΣ - Ιστορικό Μουσείο.

Designed by Oweb Digital Experience